Postopek oddaje naročila

Na domači strani spletne strani www.litozelezna.si oz. v podkategorijah, ki jih izbirate v zgornjem meniju lahko pregledujete produkte, ki so na voljo.

  1. Izdelek, ki ga želite kupiti položite v košarico tako, da kliknete gumb poleg izbranega artikla "Dodaj v košarico". Nato lahko nadaljujete z nakupovanjem.
  2. Ko imate v košarici vse izdelke, ki jih želite kupiti, v desnem zgornjem kotu kliknete na ikono v obliki košarice. V košarici lahko spremenite število izbranih artiklov ali pa jih odstranite iz košarice s klikom na "odstrani". V tej fazi se vam izpiše cena z DDV brez dodanega stroška pošiljanja. Da nadaljujete, izberete "Zaključek nakupa".
  3. V naslednjem koraku izpolnite svoje podatke za pošiljanje. Nekatera polja so obvezno in se vam bodo obarvala rdeče, če jih ne boste izpolnili. Dodate lahko tudi kodo za popust, če jo imate. Nadaljujete s klikom na "Naprej na dostavo".
  4. V naslednjem koraku se vam izpiše cena z dostavo. Izberete "Naprej".
  5. Iz seznama načinov plačil izberite tistega, ki vam odgovarja. V primeru da je potrebno, vpišite podatke in sledite navodilom. Dokončajte naročilo oz. pritisnite "plačaj zdaj"
  6. Po uspešni oddaji naročila,  se vam izpiše številka naročila in ostali podatki. Prav tako prejmete potrdilo naročila na e-mail naslov.

V namen preveritve navedenih uporabnikovih podatkov in točnosti naročila vas lahko kontaktiramo na vašo telefonsko številko.

Postopek oddaje naročila se za pravne osebe razlikuje zgolj v obvezni navedbi podjetja in številke za DDV.

Za nakup registracija uporabnika ni potrebna.